Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη: Νοσηλεύεται η μητέρα της

0

Μια λάθος διάγνωση την έστειλε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας
Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Αιτία, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, είναι μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών.


Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Τα συμπτώματα, όμως, συνέχισαν να την ταλαιπωρούν και ύστερα από επιμονή της δημοσιογράφου η ασθενής μεταφέρθηκε στο Ρίο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή.

Αμέσως μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Η Αγγελική Νικολούλη δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της μητέρας της, παραμένοντας επί ώρες δίπλα της, ενώ είναι εξαιρετικά προβληματισμένη για τη λανθασμένη αρχική πρόβλεψη.
protothema.gr

Author Image

About ADMIN
Soratemplates is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design

Post Top Ad